Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر گفت: دانشگاه و صنعت برای رسیدن به اهداف خود نیازمند یک ارتباط دو سویه هستند. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آئین افتتاح مرکز نوآوری مشترک دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک ملت صبح امروز با حضور احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر، علی محدث خراسانی رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر و برخی معاونان و مسئولان بانک ملت در ساختمان دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم علی محدث خراسانی، رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر با اشاره به اینکه افتتاح این رویداد رخدادی مهم در سال ۹۷ است و روند اجرایی شدن آن از سال گذشته آغاز شده بود، گفت: امروزه بانک‌ها در یک محیط رقابتی به سمت نسل چهار شدن پیش می‌روند، این بانک‌ها با استفاده از اطلاعات عظیمی که از مشتریان خود دریافت می‌کنند می‌توانند در فضای رقابتی باقی بمانند.

محدث خراسانی تصریح کرد: بانک‌های نسل چهار بانک‌های ریسک پذیر هستند و برای رسیدن به هدف شان نیاز به ارتباط با دانشگاه دارند. از سوی دیگر دانشگاه‌های ما به سمت نسل سومی شدن می‌روند دانشگاه نسل سومی کارآفرین است و ارتباط مستقیم با صنایع دارد. 

وی عنوان کرد: با توجه به موارد گفته شده دانشگاه و بانک نیازمند ارتباط با یکدیگر هستند و این ارتباط است که کمک می‌کند تا هر دو به اهداف مطلوب شان دست یابند.

محدث خراسانی با اشاره به اینکه دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در رتبه بندی های مهم دنیا مثل شانگ‌های در رشته ریاضی رتبه ۳۰۰ و در علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۰ را دارد، گفت: دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در کشور حائز رتبه اول است و کسب چنین مقامی در داخل و سطح بین المللی یک جایگاه عالی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که دانشکده ریاضی یک دانشکده پویا و بروز است.

وی با اشاره به رویکرد‌های مرکز نوآوری سکو در سه حوزه هوش، رباتیک و بازی آفرینی تصریح کرد: در حوزه بازی به این نتیجه رسیده ایم که دیگر وسیله‌ای برای بازی و سرگرمی به تنهایی نیست بلکه وسیله‌ای برای آموزش به حساب می‌آید و امروزه گیم چهارمین تجارت بزرگ دنیا است.

وی تصریح کرد: آمریکا، کانادا و نروژ پرچمدار حوزه گیم هستند، متاسفانه ما در این حوزه هیچ رتبه ای نداریم و امیدواریم که بتوانیم پیشرفت خوبی داشته باشیم.

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر در پایان خاطرنشان کرد: همه نیاز‌های لازم برای ورود به صنعت در این دانشگاه مهیا است و ما می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود به اهداف مان دست یابیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر نشست خبری افتتاحیه بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۹۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری